Garantian toiminnan tarkoituksena on edistää pääomien käytön tehokkuutta. Uudistamme tehottomat vakuuskäytännöt asiakkaidemme eduksi ja tarjoamme asiakkaillemme vaivattomia ja kustannustehokkaita takausratkaisuja sekä uusia liiketoimintamahdollisuuksia digitaalisia kanavia hyödyntäen.

Olemme takausvakuuttamiseen erikoistunut riippumaton Finanssivalvonnan valvoma vahinkovakuutusyhtiö, ja meillä on pitkäaikainen kokemus finanssitoimialalta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa ja rakennamme asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Lisäämme eri osapuolten välistä luottamusta ja edistämme näin kaupallisten transaktioiden syntymistä. Asiakkaitamme ovat suomalaiset yritykset ja kuluttajat.

Kilpailuetumme perustuvat laajaan yhteistyö- ja kumppanuusverkostoon, asiakaskohtaisiin räätälöityihin ratkaisuihin ja skaalautuvaan toimintatapaan. Kansainvälinen luottoluokittaja Standard & Poor’s on vahvistanut Garantian luokitukseksi (A-) vakain näkymin, joka myös on osoitus toimintamme luotettavuudesta ja vahvasta vakavaraisuudesta.

Lue lisää luottoluokituksestamme