Securent ja Suomen Vuokranantajat ry ovat sopineet Suomen Vuokranantajien jäsenille suunnatun takauspalvelun toteuttamisesta.

Palvelu tuo yhdistyksen jäsenille konkreettista lisäturvaa ja on samalla osoitus vuokramarkkinan toimintamallien muutoksesta.

Securentin johtaja Tuukka Fabritius uskoo, että vakuuskäytännöissä tullaan tulevina vuosina näkemään selvä muutos.

”Olemme ylpeitä, että saamme yhdessä Suomen Vuokranantajien kanssa viitoittaa tietä uudenlaiseen ajatteluun, jossa vuokranantaja määrittää sopivan vakuuden määrän. Malli sujuvoittaa vuokraamista ja sopii erinomaisesti digitaaliseen ympäristöön. Näistä syistä arvioimme vakuuskäytännöissä tapahtuvan muutoksen olevan nopeaa.”

Suomen Vuokranantajat ry:n toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva on tyytyväinen uuteen palveluun.

”Olemme vuosien varrella kehittäneet useita uraauurtavia vuokranantajan ja asuntosijoittajan palveluita yhdessä eturivin palveluntarjoajien kanssa. Järjestönä tavoitteemme on helpottaa asuntosijoittajan arkea, ja Securentin kanssa yhdessä räätälöity takausvakuutus on erinomainen lisä tarjontaamme.”

Securentin tarjoama takausvakuutus toimii sijoitusasunnon turvana ja kattaa kaikki vuokralaisen vastuulle kuuluvat velvoitteet aina vuokranmaksun laiminlyönnistä asuntoon syntyneisiin vahinkoihin sekä korjaus- ja siivouskustannuksiin.

Securent lyhyesti

Securent on suomalaisen Vakuutusosakeyhtiö Garantian rekisteröity aputoiminimi. Garantia on vuonna 1993 perustettu Finanssivalvonnan valvonnan alainen takausvakuutuksiin erikoistunut yksityinen vahinkovakuutusyhtiö. Garantian ratkaisut kuluttajille kattavat Takaamo- ja Securent –vuokratakaukset, sekä yhteistyökumppaneiden kautta tarjottavat asuntolainojen takaukset.

Suomen Vuokranantajat lyhyesti

Suomen Vuokranantajat on yksityisten vuokranantajien ja asuntosijoittajien valtakunnallinen järjestö, joka tekee vuokraustoiminnasta palkitsevampaa, turvallisempaa ja helpompaa. 97 % jäsenistä suosittelee jäsenyyttä.

 

Lisätietoja:

Johtaja Tuukka Fabritius, Securent/Garantia p. 0400 370 581

Toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva, Suomen Vuokranantajat ry p. 050 303 1615

Securent takausvakuutus