Garantian vuokratakaus korvaa perinteiset talletusvakuudet

Garantian vuokratakaus tarjoaa niin vuokranantajalle kuin vuokralaiselle nykyaikaisen vuokravakuusratkaisun, joka korvaa rahavakuuden asettamisen. Garantia toimittaa vuokranantajalle takaussitoumuksen, joten erillistä rahavakuuden talletusta ja palautusta ei tarvita. Näin vuokralainen ja vuokranantaja säästyvät turhilta toimenpiteiltä niin vuokrasuhteen alkaessa kuin sen päättyessä.

Garantian vuokratakaus on helppo ja tehokas ratkaisu, joka vastaa vuokranantajan ja vuokralaisen tarpeisiin. Vuokranantaja voi valita vuokrakohteeseen haluamansa vakuuden määrän, joka tuo riittävän turvan myös ongelmatilanteissa. Vuokralaisen ei tarvitse sitoa pääomiaan, vaan hän voi käyttää rahat esimerkiksi vuokra-asunnon kalustamiseen.

Vuokravakuudet yrityksille

Garantian tarjoamista räätälöidyistä ratkaisuista useampien toimitilojen tai vuokra-asuntojen omistajille voit kysyä tarkemmin jättämällä meille yhteydenottopyynnön.

Toimitilojen vuokranantaja voi yhdellä portfoliotyyppisellä vakuutussopimuksella korvata vuokravakuuden kaikkien tietyssä toimitilassa toimivien vuokralaistensa puolesta.

Toimitilojen vuokralaisten osalta Garantia tekee vuokralaisen kanssa limiittityyppisen vakuutussopimuksen, jonka puitteissa vuokralainen voi tilata tarvitsemiaan yksittäisiä vuokravakuustakauksia.

Ratkaisut vuokralaisille

Takaus kattaa vuokralaisen puolesta vuokrat ja muut vuokrasopimuksessa mainitut velvoitteet. Takaus on vaihtoehto rahavakuudelle ja poistaa vuokraamiseen liittyviä esteitä. Palvelu on vuokranantajalle maksuton.

Voit tutustua vuokralaisille tarjoamiimme palveluihin osoitteissa vuokraovivakuus.garantia.fi  ja takaamo.fi

Vuokravakuudet yksityiselle vuokranantajalle

Vuokra-asuntojen yksityinen vuokranantaja voi Alma Median Asuntoneuvos-palvelussa valita yksittäiseen vuokrakohteeseensa haluamansa vuokravakuustakauksen määrän.  Asunnon vuokrattavuus paranee eikä erilliselle rahavakuudelle ole enää tarvetta.

Voit tutustua yksityisille vuokranantajille tarjottuihin palveluihin osoitteessa asuntoneuvos.com

Ota yhteyttä    Jos olet kiinnostunut Garantian asuntolainatakauksesta, pyydämme ottamaan yhteyttä Garantian yhteistyöpankkiin. Garantia ei myy asuntolainatakauksia suoraan kuluttajille, vaan takaus ostetaan yhteistyöpankistamme. Pankki neuvottelee kanssasi takauksen ja lainan myöntämisestä, ja kertoo samalla takauksen ehdot ja hinnan.

    Yhteistyöpankkimme löydät täältä.