Garantian vuokratakaus korvaa perinteiset talletusvakuudet

Garantian vuokratakaus tarjoaa niin vuokranantajalle kuin vuokralaiselle nykyaikaisen vuokravakuusratkaisun, joka korvaa rahavakuuden asettamisen. Garantia toimittaa vuokranantajalle takaussitoumuksen, joten erillistä rahavakuuden talletusta ja palautusta ei tarvita. Näin vuokralainen ja vuokranantaja säästyvät turhilta toimenpiteiltä niin vuokrasuhteen alkaessa kuin sen päättyessä.

Garantian vuokratakaus on helppo ja tehokas ratkaisu, joka vastaa vuokranantajan ja vuokralaisen tarpeisiin. Vuokranantaja voi valita vuokrakohteeseen haluamansa vakuuden määrän, joka tuo riittävän turvan myös ongelmatilanteissa. Vuokralaisen ei tarvitse sitoa pääomiaan, vaan hän voi käyttää rahat esimerkiksi vuokra-asunnon kalustamiseen.

Voit tutustua yksityishenkilöille tarjoamiimme palveluihimme osoitteissa www.securent.fi (yksityiset vuokranantajat) ja www.takaamo.fi (vuokralaiset).

Vuokravakuudet yrityksille

Garantian tarjoamista räätälöidyistä ratkaisuista useampien vuokra-asuntojen omistajille voit kysyä tarkemmin jättämällä meille yhteydenottopyynnön.

Ota yhteyttä


    Jos olet kiinnostunut Garantian asuntolainatakauksesta, pyydämme ottamaan yhteyttä Garantian yhteistyöpankkiin. Garantia ei myy asuntolainatakauksia suoraan kuluttajille, vaan takaus ostetaan yhteistyöpankistamme. Pankki neuvottelee kanssasi takauksen ja lainan myöntämisestä, ja kertoo samalla takauksen ehdot ja hinnan.

    Yhteistyöpankkimme löydät täältä.