vakituiseen työsuhteeseen

Analyytikkoa

 

luottoriskin arviointiin tukemaan liiketoimintamme kannattavaa kasvua. Vastaat tehtävässäsi siitä, että yhtiön takauspäätöksenteko perustuu luotettavaan ja objektiiviseen riskiarvioon. Analyytikkona tehtäviisi kuuluvat asiakasyritysten luottokelpoisuuden arviointi ja ratingpäätöksenteko, yksittäisten takauspäätösten riskien arviointi ja takauspäätösprosessin laadun valvonta sekä luottoriskienhallinnan prosessien ja menetelmien kehittäminen. Tehtävässäsi toimit asiakasvastaaviemme tukena ja tiiviissä vuorovaikutuksessa nykyisten sekä potentiaalisten asiakasyritystemme kanssa.

Voit olla työurasi alkuvaiheessa, tai jo muutaman vuoden vastaavissa tehtävissä työskennellyt tekijä, joka haluaa kehittyä luottoriskienhallinnan rautaiseksi ammattilaiseksi. Edellytämme sinulta osaamista yritysten taloudellisesta analysoinnista, yritysrahoituksesta ja erilaisista rahoitusinstrumenteista sekä soveltuvaa akateemista koulutusta laskentatoimen tai rahoituksen alueelta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta itsenäistä, analyyttista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Odotamme sinun olevan analyyttinen ja sparraava kumppani, joka hahmottaa nopeasti kokonaiskuvan. Lisäksi sinulla on kyky viestiä vakuuttavasti niin suullisesti kuin kirjallisesti. Sinulta toivotaan myös yrittäjälähtöistä ajattelutapaa ja jatkuvaa halua kehittää yrityksen toimintatapoja sekä omaa työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle innostavan ja kasvuhakuisen työympäristön, edellytykset kehittyä rahoitusalan ammattilaiseksi, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kilpailukykyiset edut. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Luottoriskijohtaja Pasi Kopra, puh +358 50 523 8687, 17.1.2018 klo 9–11.00 ja Talous- ja riskienhallintajohtaja Niina Pullinen, puh +358 50 572 9044, 11.1.2018 klo 12–14.00. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 22.1.2018. Hae työpaikkaa