Ajankohtaista

Kerromme tällä sivulla Garantian toimintaan, tuotteisiin ja palveluihin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista ja asioista.

1.12.2017

Hyvää joulunaikaa

Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joulukortti- ja joululahjavarat Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen.

 

 

 

20.10.2017

Nimitysuutinen

Tradenomi Laura Kilpinen on nimitetty Garantiaan rahoitusasiantuntijaksi 16.10.2017 alkaen.

Laura siirtyy Garantian palvelukseen Taalerin Varainhoidosta.

22.08.2017

Garantian tammi-kesäkuu 2017

Garantian vakuutusmaksutulo kasvoi vahvasti ja kannattavuus parani

  • Vakuutusmaksutulo kasvoi 34 prosenttia vertailukaudesta 7,4 miljoonaan euroon (5,5). Takausvakuutuskannan kasvu oli 6 prosenttia.
  • Vakuutustekninen kannattavuus oli hyvä ja korvauskulut pysyivät alhaisella tasolla. Vahinkosuhde oli 4 prosenttia (10) ja yhdistetty kulusuhde 53 prosenttia (58).
  • Tulos ennen veroja oli 8,9 miljoonaa euroa (3,5) vertailukautta suurempien tuloslaskelmaan kirjattujen sijoitustoiminnan nettotuottojen johdosta.
  • Sijoitustoiminnan tuotto käyvin arvoin oli 3,3 prosenttia (1,5).
  • Vakavaraisuus säilyi vahvana ja solvenssisuhde oli 420 (435) prosenttia.

Lue lisää

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Vesa Aho, vesa.aho@garantia.fi, puh. 050 343 1841
Johtaja, talous ja riskienhallinta Niina Pullinen, niina.pullinen@garantia.fi, puh. 050 572 9044

Garantia on osa Taaleri-konsernia. Taalerin puolivuotiskatsaus 1.1.-30.6.2017.

15.08.2017

Etsimme joukkoomme

vakituiseen työsuhteeseen

RAHOITUSASSISTENTTIA / -ASIANTUNTIJAA

 

toimimaan osana Lakiasiat ja vakuutuskannanhoito –yksikköämme. Yksikkö vastaa yhtiön lakiasioista, myynnin tukemisesta, vakuutusdokumentaation laadinnasta sekä päivittäisestä asiakaspalvelusta ja asiakas- ja vakuutuskantaan liittyvien tietojen ylläpitämisestä ja ajantasaisuudesta.

Tehtävässäsi vastaat päivittäisestä puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta, takaussitoumusten laadinnasta, luottoryhmän päätösesitysten kokoamisesta ja jakelusta, päätösten toimeenpanosta, korvaushakemusten käsittelystä ja niihin liittyvien päätösesitysten laadinnasta, sekä erilaisten päivittäisten toimistorutiinien hoitamisesta. Tehtävänäsi on yhdessä toisten rahoitusasiantuntijoidemme kanssa huolehtia, että toimiston päivittäinen arki sujuu, ja asiakkaamme saavat tarvitsemansa vastaukset ja takaukset ajoissa. Myös sopimukset ja muut dokumentit tallentuvat toimestasi oikeisiin paikkoihin.

Sinulla on tradenomin tutkinto tai vastaava, sekä aikaisempaa kokemusta rahoitusalan asiakaspalvelutyöstä ja dokumenttien hallinnasta. Olet huolellinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja, joka saa vietyä asioita ripeästi eteenpäin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laaja-alaisen näkymän rahoitusalaan sekä oman osaamisesi kehittämiseen. Pääset työskentelemään asiantuntevien ja kivojen kollegojen kanssa Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkapyyntöineen viimeistään 31.8.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuukka Fabritius (tuukka.fabritius@garantia.fi / 0400 370 581).

Täytä hakemus

3.05.2017

Garantian taloyhtiölainatakaus

– tueksi asiakasyritystemme laitemyyntiin taloyhtiöille

Uusi asunto-osakeyhtiöiden reaalivakuudeton rahoitusratkaisumme

tarjoaa asunto-osakeyhtiöille joustavuutta keskikokoisten investointien, esimerkiksi energiatehokkuutta lisäävien laiteinvestointien rahoitukseen. Lainatakauksemme mahdollistaa laiteinvestointien tekemisen myös silloin, kun asunto-osakeyhtiön vakuudet ovat jo käytössä tai niitä tarvitaan myöhemmin putkiremontin kaltaiseen suurempaan investointiin.

Asiakasyrityksemme pystyvät avullamme tarjoamaan taloyhtiöille laitetoimituksen lisäksi valmiin rahoitusratkaisun, joka voidaan toteuttaa joko laina- tai leasingrahoitusmuotoisena yhteistyöpankkimme kanssa.

Lisätietoja:

Martti Purhonen, martti.purhonen@garantia.fi, puh. 045 616 1551

Timo Lehikoinen, timo.lehikoinen@garantia.fi, puh. 040 751 4960